Blog, Frumusețea

6 sfaturi de frumusete pentru a arata ochii mai mari

Unul dintre sfaturile cele mai comune în machiaj – alege doar o zona fetei noastre. În cazul în care atenția, instalați în ochii tăi, amintește nu de remarcat, o mulțime de buze

Oboseala, cearcănele de sub ochi, imprimate pe fata sau chiar pe aceste arruguitas ribeteando deja punctul nostru de vedere, sunt, fără îndoială, cei mai mari dușmani pentru a arata ochii, atractive în fiecare zi. În plus, dacă avem avem mici, acești factori reduc și mai mult frumusețea în stilul nostru.

Ce putem face? Există trucuri simple de machiaj și remedii naturale pe care le poți purta în jur de ochi mai mari. În plus, vă vom învăța cum să aibă grijă de această parte a feței, pentru modul tau a fost mult mai sănătos. Luăm act?

Acasă căi de atac pentru a corecta cercurile noastre

3Piele, că avem de sub ochi este foarte subțire și delicată. Atunci când dormim prost, atunci când suntem obosiți sau când avem probleme de sănătate, apare o acumulare de apa, toxine si grasimi. Acest lucru este foarte enervant să te trezești dimineața și să ne vedem aceste cercuri intunecate de sub ochi violet, care este atât de greu să-l repara.

Multe femei folosesc machiaj. Dacă este o idee bună? Aceasta este o resursa buna, dar nu este o soluție. Va fi întotdeauna mai bine să se consulte mai întâi la remediu, ca după, ne-corector. Astfel am evita acest lucru „acumulare” uneori excesiv de machiaj. Îi învățăm pe care le puteți face:

  1. Medicament pe lingura de apa rece si tratament de musetel

Acest lucru este foarte ușor. Nimic mai mult să se ridice și de a descoperi aceste enervant cercurile intunecate de sub ochi, în fața oglinzii, ia doua lingurite mici și se pune în congelator. În timp ce, vezi pregăti o infuzie de musetel: 150 ml de apă și 2 plicuri de musetel. Când se va ajunge la fierbere, opriți focul și îi permite să se așeze.

Dacă următorul pas? După aproximativ 15 minute, ia aceste ceai, pe care le-ai lăsat în congelator și puneți-le în cercuri, în termen de nu mai puțin de 30 de secunde. Acum retíralas și se aplică sub ochii vată înmuiată în infuzie de mușețel. Este foarte simplu: este trecerea lingura de prelucrarea la rece de musetel. Acest remediu pe bază de frig-căldură reluată circulația dvs. de cercurile intunecate de sub ochi și de a elimina inflamarea. Este foarte eficient.

  1. Împărtășește sprancene

Pentru a arata ochii mai mult, vom avea grijă, de asemenea, modul nostru de sprancene. Ele sunt cele care definesc opinia noastră, și cei care pot mânca efectul este foarte luminos, elegant. După cum știți deja, la moda sprancenele, mai dens, dar acest lucru nu înseamnă că vom descuidarlas.

Trebuie să perfilarlas bine, lasa adevărat, grosimea în partea care începe aproape nazal, și du-te afinándolas un pic, atunci când vor veni spre tâmple. Cepíllalas întotdeauna în direcția crescătoare și, în cele din urmă, perfílalas cu un creion maro. Veți vedea că rezultatul este atât de fantastic, pe care le oferă pentru tine.

  1. Valoarea fard de ochi

Să acorde o atenție la imaginea de mai sus. Sunt folosite între 2 și 3 tonuri diferite, pentru a arata ochii mai mari. Secretul acestui efect bun, în primul rând, utilizarea de culori luminoase în zona de întindere sub spranceana. Culoare nude, de exemplu, este foarte măgulitor, pentru că oferă spațiu în acest domeniu, și, în general, punctul de vedere.

Mai târziu, vom folosi un ton un pic mai inchisa la exterior unghi de ochi, se preconizeaza a fi unul ascendent, după cum vedeți în imagine. În zona pleoapei optaremos, de asemenea, la umbră, în mod clar, dar cu sclipici. Ce ai încasările de lumină în privirea ta.

  1. Creion alb pentru ribetear interiorul ochiului

Niciodată nu vă va dezamăgi. De a folosi un creion alb pentru a clarifica această linie intern ochii-acest lucru este cel mai bun truc pe care o puteți utiliza pentru a dvs. de zi, ca să lumineze ochii, nu mari. Oferă termina foarte atractiv și atrăgătoare, indiferent de ceea ce dvs. de make-up va fi de zi sau de noapte. Niciodată să nu-i va lipsi acest creion alb, setul de cosmetice!

  1. Pentru a obține mai multe gene și mai gros

Mai multe gene și dese, de asemenea, ne poate ajuta sa arate aproximativ ochii mai mari. Cum să-l? Cu ajutorul unui machiaj și câteva trucuri simple de casă. Note:

  1. Tratamentul cu ulei de ricin

În fiecare seară vom aplica acest simplu tratament pe bază de ulei de ricin. Ia un tampon de bumbac și scade două picături de ulei de ricin, după ce, uda genele și de a face un mic masaj. Dacă doriți, puteți combina-l cu ulei de măsline sau ulei de migdale, de asemenea, dă un rezultat bun. Îmbunătățește creșterea lor și îngrijește foarte adecvat pentru gene.

4

  1. Trucuri de machiaj pentru cei genele mai groase

Rimel este obligatorie pentru a arata ochii mai mari. Aplícalo întotdeauna în ordine crescătoare, începând de la rădăcină, încercarea de a separa bine genele perfect. După ce ați aplicat acest mic strat, se presara grijă despre ele un pic de pudra de talc. Acest truc va aduce genele pentru mai multă rezistență, cu atât mai mult frumusețea și densitatea. Apoi, aplica un nou strat de rimel.

Dacă următorul pas? Creion negru pentru ochi. Amintiți-vă că întotdeauna va fi mai bine, lichid, creion dermatograf. Timpul de a-l folosi, de a face acest lucru, după cum urmează: Desenați o linie un pic mai gros în partea de jos a pleoapei și se încheie cu un șir mai mici, crește în colțurile ochilor, sub ochi. Veți obține rezultate манящей și magnific.

  1. Buzele discret, care accentueaza look-ul

Concluzie: întotdeauna Amintiți-vă că pentru a da o mai mare atractivitate ochilor, trebuie să make-up buze umbră. Astfel, atenția se va retrage de pe ochii noștri. Selectați, prin urmare, moale, roz sau nude. Ofera un finisaj atractiv și, prin urmare, vei ajunge, de asemenea, arata ochii mai mari.